IKKE FLERE PLADSER – HjerteCafe – At rejse med hjertesygdom

Ud og se med DSB. Sådan lød det engang. Nu er rejsemål ofte uden for landets grænser, og så skal man nødigt fare vild i forsikrings-junglen!

Hjerteforeningen Roskilde inviterer til cafemøde med Lægekonsulent/overlæge dr. med. Steffen Ulrik Friis.

Under indlægget vil Steffen give et overblik over de muligheder der er for forsikringer og sygedækning under rejser.
Det Blå Kort – Rejseforsikring. Hvad skal der vælges ved rejser, såvel indenfor som udenfor EU? Og hvorledes er det med forhåndstilsagn?
At rejse med en kronisk sygdom er ikke som sådan et problemhvis bare man er godt forberedt.

Steffen vil henlede opmærksomheden på de fysiske udfordringer der kan være i lufthavne og på destinationerne – og med fokus på rejsende med kroniske hjertelidelser.

Vi serverer kaffe/te m.m. og prisen herfor er kr. 20,00, som betales ved indgangen.

Alle er velkommen

Begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig, senest den 9.06.2019, på mail: Roskildehjerteforening@gmail.com

"Tinghuset" Jernbanegade 21 A, 4000 Roskilde