Selvhjælpsgruppe for Hjertepatienter

Er du hjertepatient? – Har du brug for et frirum?

Hjerteforeningen Roskilde starter en selvhjælpsgruppe for hjertepatienter, hvor du trygt kan mødes med andre i samme situation og hvor du får mulighed for at snakke fortroligt og uformelt om de udfordringer, du oplever som hjertepatient.
Møderne finder sted en gang om måneden og varer ca. to timer.

Første møde er den 7. marts 2019, fra kl. 14.00 til 16.00.

Der vil være en hjertesygeplejerske tilstede ved dette møde.

Alle patienter – uanset alder og type hjertesygdom/lidelse er velkomne.
Du er også meget velkommen til at komme forbi og se, om det er noget for dig.

Kontaktperson og tovholder for denne gruppe er Inge-Lise Nielsen, som selv er hjertepatient, så har du spørgsmål, kan du kontakte Inge-Lise tlf. 28 79 41 47, eller send en mail på Roskildehjerteforening@gmail.com

En netværksgruppe består typisk af 3-8 mennesker, der mødes om et fælles problem eller livsvilkår, fx sygdom.
Alle har ressourcer – selvhjælp/netværk er at tage dem i brug!
I en netværksgruppe møder man mennesker, der står i samme situation som en selv. Man finder ud af, at man ikke står alene med sit problem, og at andre har samme erfaringer, oplevelser og følelser.
I gruppen deler man erfaringer, støtter og hjælper hinanden i svære situationer og kommer på den måde videre i livet. Man hjælper sig selv og støtter samtidigt andre.

”Tinghuset” Jernbanegade 21a, 4000 Roskilde.
Inge-Lise Nielsen
Roskildehjerteforening@gmail.com