Om os

I Hjerteforeningen Roskilde lokalkomité arrangerer vi bl.a. Hjertecafeer, foredrag, blodtryksmålinger og Giv Liv kurser.

Vi har også startet patient- og pårørende selvhjælps grupper og vi bakker Hjerteforeningens landsdækkende kampagner op med lokale aktiviteter.

Vi forsøger at deltage i så mange lokale begivenheder som muligt, bl.a. Sundhedsdagen og Blodtryksdagen

Du kan se alle vores aktiviteter i kalenderen, der løbende bliver opdateret

Har du gode ideer til arrangementer eller andet, hører vi også gerne fra dig.

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt os endelig – du finder os under menuen: Frivillige hjælpere eller bestyrelsen.

Som frivillig får du oplevelser og glæde ved at løse opgaver i et fællesskab, tilfredsstillelse ved at gøre en indsats og personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser. Du kan altid sige nej til opgaver, som du ikke har lyst eller kvalifikationer til at påtage dig.